Menu

Tricero Distribution este o companie dinamica, si unul dintre cei mai buni distribuitori in piata de articole Home and Deco.

Principalul atuu al companiei TRICERO este oferit de flexibilitatea si diversitatea conditiilor de colaborare, reusind mereu sa gasim cea mai buna oferta si cele mai potrivite conditii pentru ca orice colaborare sa fie un succes.

Cu un portofoliu foarte bogat de produse, aproximativ peste 650.000 de articole, Tricero este partenerul si distribuitorul care va poate pune la dispozitie articole din absolut toate categoriile Non-Food, in special pentru partea de Home and Deco; amenajari interioare, decoratiuni si articole pentru uz casnic.

Diversitatea pe care o punem la dispozitie ne face sa fim partenerii ideali in realizarea campaniilor de loialitate si fidelitate oferite de partenerii nostri, incercand mereu sa aducem o noutate pietii din Romania.

Pentru mai multe informatii vis-a-vis de viitoarele colaborari sau despre produsele pe care le comercializam, va invitam sa ne scrieti pe adresa: office@tricero.ro