Menu

Termeni si conditii TRICERO

Iti multumim ca ai ales produsele si serviciile noastre. Acestea iti sunt oferite de SC TRICERO DISTRIBUTION SRL („TRICERO”), cu sediul in Baia Mare, Str. George Cosbuc nr. 25A/23, Judetul Maramures, Romania.

Prin utilizarea magazinului nostru virtual, esti de acord cu Termenii si conditiile noastre. Te rugam sa ii citesti cu atentie. Informarea ta cu privire la Termenii si conditiile noastre va preceda orice act sau fapt de natura sa determine obligatii pentru partile contractante.

Produsele si serviciile noastre sunt variate si, prin urmare, este posibil ca uneori sa se aplice Termeni si conditii suplimentare.

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii oferite  prin intermediul magazinului virtual www.tricero.ro, numita in continuare Vanzator, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J24/609/2013 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO32024644.

 

  1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Tot continutul site-ului TRICERO - imagini, video, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea TRICERO si a furnizorilor nostri si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Trebuie sa intelegi dreptul de proprietate intelelectuala si  nu dezvalui unei terte parti sau sa faci publice nici una din informarile primite de la TRICERO. Folosirea fara acordul scris al TRICERO a oricaror dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

  1. PROTEJAREA CONFIDENTIALITATII SI PUBLICITATII

Vrem sa-ti explicam modul in care TRICERO trateaza datele tale cu caracter personal. Prin utilizarea site-ului nostru, esti de acord ca putem utiliza datele respective conform politicii noastre de confidentialitate.

Informatiile de orice natura pe care ni le furnizezi vor ramane in proprietatea noastra. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul tau scris si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste. Mesajele noastre sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de noi, cei de la TRICERO. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Datele clientilor nu pot fi folosite si nici furnizate altor parti.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, ne dai acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. De asemenea, esti de acord ca putem utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ai trimis prin intermediul site-ului www.tricero.ro. Vanzatorul nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date TRICERO, ne oferi consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti:

-furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii;

- agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru;

- alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, etc.

Intelegerea dreptului de protejare a confidentialitatii presupune ca nu vei face nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti cu privire la comanda, fara consimtamantul prealabil scris al TRICERO. In caz contrar, ne rezervam dreptul de actiona in instanta.

TRICERO DISTRIBUTION SRL („TRICERO”) are incheiate parteneriate in vederea oferirii produselor comercializate pe site prin intermediul finantarii bancare (credite).

In acest sens, in acord cu dispozitiile art. 8 si art. 12 din Legea 677/2001, prin completarea formularului existent pe  site cu datele tale personale, inclusiv CNP, in scopul activitatii de creditare, iti dai expres consimtamantul prelucrarii acestor date de catre TRICERO. Totodata, iti exprimi expres consimtamantul pentru ca si persoanele juridice/ institutiile financiar-bancare, cu care TRICERO are incheiate parteneriate in vederea oferirii de produse de credit, sa prelucreze aceste date in evidentele proprii in vederea efectuarii analizei de credit si sa le transmita, in vederea consultarii informatiilor inregistrate pe numele tauin baza de date a Biroului de Credit, conditie esentiala in realizarea analizei financiare in vederea acordarii facilitatii de credit.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Baia Mare, str. George Cosbuc nr. 25A/23 jud. Maramures,  in atentia S.C. TRICERO DISTRIBUTION SRL,  poti sa-ti exerciti dreptul de acces la date, dreptul de opozitie precum si dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

-  rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

-  transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

-  notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

3. ACCESUL LA INFORMATIILE DE PE SITE

TRICERO iti garanteaza acces limitat, in interes personal, si nu confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul TRICERO in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor TRICERO, fara acordul prealabil scris al nostru.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul TRICERO va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Pentru a beneficia de unele servicii, poate fi necesara crearea unui cont pe site-ul www.tricero.ro. Iti recomandam sa-ti pastreazi parola confidentiala daca vrei sa-ti protejezi contul. Intreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc in sau prin intermediul contului tau iti apartine.

TRICERO.ro nu vinde produse care sa fie cumparate de catre minori. TRICERO.ro poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Minorii pot accesa acest site doar sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, prin utilizarea abuziva si/sau frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului etc. vor fi pedepsite conform legii.

 

4. DOCUMENTE CONTRACTUALE

In momentul in care plasezi o comanda electronica sau telefonica pe site-ul nostru, esti de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care ne prelucram operatiunile.

Comanda ta trebuie sa contina trei documente, si anume :

  1. Comanda (include mentiuni clare asupra datelor de livrare si facturare) plus conditiile sale specifice;
  2. Specificatiile (observatiile) tale - acolo unde este cazul;
  3. Acceptare Termeni si conditii.

La plasarea unei comenzi, te rugam sa verifici cu atentie daca ceea ce comanzi este ceea ce iti doresti. Nu ne asumam responsabilitatea datelor oferite gresit, nici in cazul unei comenzi electronice, nici in cazul unei comezi telefonice (exemplu: cod de produs oferit gresit sau date de facturare si livrare oferite eronat).

Atunci cand confirmam o comanda, acest lucru implica o acceptare completa a termenilor Comenzii.

Momentul incheierii contractului il constituie momentul confirmarii de catre noi  a  comenzii, telefonic sau electronic (e-mail). Confirmarea comenzii se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea TRICERO catre tine, fara a necesita o confirmare de primire de partea noastra, si este urmata de trimiterea unui mesaj text  (SMS)  in care vei fi informat cu privire la intervalul livrarii si valoarea produselor comandate.

Nu consideram, in niciun moment, o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.  Prin comanda neconfirmata se intelege:

-  transmiterea  unor informari de tip e-mail prin care esti informat ca, comanda ta a fost receptionata, urmand sa  verificam disponibilitatea produsului comandat in stoc precum si celelalte conditii de incheiere a contractului,  confirmarea respectiv  finalizarea vanzarii urmand sa o realizam  numai prin emiterea facturii fiscale si expedierea produsului,

- transmiterea de mesaje text  (SMS)  in care esti anuntat  de programarea comenzii tale pentru livrare in cel mai scurt timp, in situatia in care aceasta va fi confirmata.

Acceptarea Comenzii de catre noi se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea TRICERO catre tine, fara a necesita o confirmare de primire din partea noastra. De asemenea, nu consideram, in niciun moment, o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail) si constituie momentul incheierii contractului.

Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre TRICERO sau un furnizor al acestuia.

Conform art. 9 din OUG 34/2014, poti renunta la orice produs achizitionat online si care nu corespunde dorintelor sau asteptarilor tale, in termen de 14 zile calendaristice , fara sa justifici sau sa motivezi aceasta alegere. Pentru a beneficia de aceasta modalitate de denuntare unilaterala a contractului, restituirea Produsului trebuie sa se faca exact in starea in care l-ai primit si sa fie insotit de toate accesoriile si documentele aflate in pachetul de livrare. Iti vom restitui pretul achitat pe produs in maximum 14 zile de la data la care am primit  Produsul in depozit, incontul bancar pe care ni l-ai indicat. Cheltuielile ocazionate cu trimiterea Produsului, in cazul denuntarii unilaterale a contractului, cad, conform legii, in sarcina ta.

Esti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

Profesionistii nu beneficeaza de dreptul de retur in 14 zile (*profesionist = orice persoana fizica sau juridica, publica sau privata, care actioneaza în cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale în legatura cu contractele care intra sub incidenta ordonantei de urgenta nr 34/2014, precum si orice persoana care actioneaza în acelasi scop, în numele sau pe seama acesteia)

Produsele cumparate cu vouchere / gift cardse returneaza conform conditiilor de retur specifice categoriei din care face parte.

-Daca produsul a fost achitat integral cu voucher, fara sa mai fi fost nevoie de plata unei diferente de bani, iti reactivam voucherul si poti sa-l refolosesti.

- Daca termenul de utilizare a voucherului a expirat, acesta nu mai poate fi folosit.

- Daca produsul a fost achitat partial cu voucher, iti reactivam voucherul si iti restituim suma pe care ai achitat-o.

- Daca termenul de utilizare a voucherului a expirat, acesta nu mai putea fi folosit.

Pentru motive justificate, TRICERO isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care consideram ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel TRICERO.

 

5. RASPUNDEREA NOASTRA PENTRU PRODUSE SI SERVICII

Produsele si serviciile noastre sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Nu se ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Asadar, esti de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria raspundere.

Imaginile publicate pe site-ul nostru au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Atat noi, cat si furnizorii nostri, ne rezervam dreptul sa modificam specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.  Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul TRICERO, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

Toate produsele sunt insotite de factura, certificat de autenticitate si/sau certificatul de garantie original emis de TRICERO, prin calitatea sa de importator direct. Valoarea maxima a daunelor pe care putem sa ti le platim, in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumei incasate conform facturii emise. In cazul in care sesisezi lipsa certificatului de garantie sau a facturii la un produs achizitionat de la noi, trebuie sa ne anunti in cel mult 48 ore de la receptia produselor pe adresa info@TRICERO.ro. In cazul in care soliciti transmiterea facturii in afara intervalului prevazut anterior, ne rezervam dreptul de a aplica o taxa in cuantum de 50 lei/solicitare.

Toate promotiile afisate si descrise pe site sunt valabile numai in conditiile descrise odata cu anuntarea promotiei si in limita stocurilor disponibile.

 Urmare a faptului ca in cadrul vanzarilor online mai multi consumatori pot sa plaseze simultan comanda pentru un produs, pana la momentul procesarii tuturor comenzilor plasate, este posibil ca statusul  produsului comandat de tine sa sufere modificari si  acesta   sa nu se mai regaseasca in stocul nostru fizic.

Te vom anunta despre acest aspect  in cel mai scurt timp, cu consecinta directa a considerarii comenzii tale ca fiind doar o etapa premergatoare incheierii contractului de vanzare cumparare, respectiv  anularea acesteia cu  rambursarea sumelor achitate, daca este cazul.

*Continutul pachetului poate sa difere in functie de lot.

 

6. RASPUNDEREA PENTRU PRETURI

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pentru produsele aduse pe comanda, exista posibilitatea ca preturile sa fie schimbate si ne asumam acest drept. Pretul produselor aduse la comanda poate fi influentat de cursul valutar sau de alte taxe si accize.  Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile.  Preturile sunt valabile doua zile de la data inregistrarii comenzii, in limita stocului disponibil. In cazul oricarui produs care nu are pret (are afisat pret zero), se subintelege ca nu este de vanzare, asta deoarece nu este in stocul societatii. Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea. In acest caz, TRICERO poate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, dacă eroare de pret, ce tine de sistemul tehnic, este disproportionată in raport de pretul real al produsului. In acest sens, art. 1665 alin 2 din Codul Civil precizeaza ca, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la vanzare.

 

7. RASPUNDEREA PENTRU LIVRARE

Livrarea produselor noastre are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Inainte de a va fi onorata o comanda plasata pe site-ul nostru, esti notificat in scris sau telefonic pentru confirmarea comenzii.

Costurile de transport sunt suportate de catre noi pentru orice comanda care depaseste valoarea de 200 RON. Livrarea gratuita este valabila doar pentru livrarile efectuate in raza de acoperire a FanCourier. Pentru locatii aflate in afara acestei acoperiri se pot percepe taxe de transport aditionale care insa nu pot fi stabilite si comunicate anticipat, in cuprinsul  promotiilor, cuantumul acestora depinzand de distanta (km) dintre localitatile aflate in raza de acoperire a societatilor de curierat si localitatea pe care o indici pentru a-ti fi livrata comanda.

De asemenea, exista cazuri exceptionale in care comenzile nu pot fi onorate din motive independente de TRICERO. Acestea includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii din Romania. Toate aceste situatii ne permit sa intarziem sau sa anulam livrari ale produselor pe care le-ai comandat.

Inainte de fiecare livrare, vei fi contactat de catre curier. In cazul in care curierul nu te gaseste la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord si in conformitate cu programul de lucru al firmei de curierat, acesta va reveni inca o data, dupa ce a restabilit contactul cu tine. Daca coletul nu va fi ridicat in termen de 7 zile de la sediul FanCourier, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul TRICERO. In cazul refuzului unui colet livrat de catre TRICERO, conform comenzii efectuate pe site-ul nostru, esti de acord sa achiti in avans urmatoarea comanda, indiferent de valoarea produselor comandate.

 

8. OBLIGATIILE LEGATE DE PRODUSELE PRIMITE CU TITLUL DE "CADOU"

Produsele cu titlu de “cadou”, livrate de catre TRICERO, sunt oferite ca o metoda de recompensare pentru comanda efectuata pe site-ul nostru.

In momentul in care ai plasat o comanda pe site-ul nostru, ai luat la cunostinta si recunosti ca produsul oferit de catre TRICERO cu titlul de „cadou” reprezinta un motiv determinant pentru plasarea unei comenzi pe site-ul vanzatorului. In acelasi timp, te obligi ca, in situatia in care doresti sa returnezi produsul achizitionat, sa returnezi si produsul primit cu titlu de "cadou", in aceeasi stare in care l-ai receptionat.

In situatia in care returnezi produsul achizitionat si optezi pentru restituirea sumei achitate, dar nu returnezi si produsul oferit cu titlul de "cadou", TRICERO este indreptatit sa retina din suma pe care ti-o returneaza contravaloarea produsului oferit cu titlu de "cadou", la valoarea avizata pe factura de achizitie.

 

9. OBLIGATIILE LEGATE DE VOUCHERELE PRIMITE CU TITLUL “VOUCHER CADOU”

Voucherele oferite de catre TRICERO cu titlul “Voucher cadou” sunt oferite ca o metoda de recompensare pentru comanda efectuata pe website-ul nostru.

In momentul in care plasezi o comanda pe site-ul nostru, iei la cunostinta si recunosti ca voucherul oferit de catre TRICERO cu titlul de “Voucher cadou” reprezinta un motiv determinant pentru plasarea unei comenzi pe site-ul vanzatorului si te obligi, in situatia in care refuzi coletul sau anulezi comanda, sa renunti la utilizarea voucher-ului primit prin email, acesta fiind declarat nul.

Voucherul Cadou TRICERO este un cupon cu valoare emis de TRICERO.ro si poate fi utilizat exclusiv pentru comenzi online pe site-ul www.tricero.ro.

Voucherul Cadou da dreptul detinatorului la beneficiile inscriptionate pe el, in conditiile si cu restrictiile mentionate explicit in e-mailul receptionat odata cu acesta.

Seria voucherului cadou este valabila pentru o singura comanda, la care vei obtine pe loc o reducere egala cu valoarea voucherului.

Voucherele cadou nu se cumuleaza.

 

10. RASPUNDEREA PENTRU PLATA

Plata produselor comandate se poate efectua in avans, prin mijloace bancare sau la livrarea produselor. TRICERO isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau card bancar. Dovada platii trebuie trimisa catre noi la adresa de e-mail comenzi@TRICERO.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul TRICERO.

De asemenea, plata produselor se poate efectua si online, cu card de credit. Incasarile prin card online se fac folosind serviciile unei terte companii care asigura pe deplin securitatea tranzactiilor tale.

 

11. RESPONSABILITATEA PENTRU LINKURI CATRE ALTE SITE-URI, SERVER, BROWSER

Site-ul TRICERO este gazduit de serverele unei terte firme. Din acest motiv, TRICERO nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari. De asemenea, TRICERO nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului TRICERO.

TRICERO nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul TRICERO. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

12. Protectia Datelor

Acordam o foarte mare atentie protejarii datelor dumneavoastra personale, dorind sa va simtiti în siguranta in timpul vizitarii site-ului nostru. Protectia datelor dumneavoastra personale in faza de procesare a datelor este o problema importanta pentru noi, de care tinem seama in cursul tuturor procesarilor derulate in compania noastra.

 

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. TRICERO isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi.

Culegerea si procesarea datelor cu caracter personal

Accesand si utilizand site-ul TRICERO, sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe site sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati sectiunea "Autentificare". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. TRICERO DISTRIBUTION SRL („TRICERO”) nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Dumneavoastra declarati pe proprie raspundere ca datele introduse in site-ul nostru sunt corecte si va apartin, nu sunt datele altor persoane si sunteti constient de faptul ca falsul in declaratii constituie infractiune si se pedepseste conform legii.

Datele dumneavoastra personale nu vor fi salvate decat atunci cand ni le oferiti, de exemplu atunci cand va creati un cont, cand va inregistrati, cand optati pentru primirea informatiilor prin posta electronica sau SMS. Cand participati la un sondaj de opinie sau la un concurs cu premii, cand incheiati un contract sau cand completati si ne trimiteti formularele online puse la dispozitia clientilor pe site-ul nostru.

Securitatea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, „TRICERO” are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate, comert online si comert in magazine de specialitate.

Folosirea datelor cu respectarea obligatiilor legale

Datele dumneavoastra personale ne sunt necesare pentru inregistrarea, operarea, procesarea si expedierea comenzilor dumneavoastra, de asemenea si pentru a va furniza informatii legate de promotiile sau activitatile desfasurate de TRICERO prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, sms etc.). Refuzul dumneavoastra poate duce la impiedicarea bunului mers al operatiilor necesare pentru ca dumneavoastra sa intrati in posesia produselor si serviciilor noastre.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt dezvaluite numai cu acordul dumneavoastra. Transmiterea datelor personale unor autoritati sau institutii de stat se va face numai in cazul in care suntem obligati la aceasta, conform prevederilor legale valabile pe plan national.

Pastrarea datelor cu caracter personal

TRICERO DISTRIBUTION SRL („ TRICERO”) a luat toate masurile tehnico-organizatorice de siguranta pentru a proteja datele administrate de noi impotriva manipularii, pierderii, distrugerii sau accesarii lor de care persoane neautorizate. Masurile de securizare a datelor sunt perfectionate continuu si adaptate celor mai moderne standarde.

Posibilitatea de a alege

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Datele dumnevoastra personale vrem sa le folosim pentru a va informa cu privire la produsele si serviciile noastre si, eventual, pentru a va solicita opinia cu privire la acestea. Participarea la aceste sondaje de opinie este absolut benevola. In cazul in care nu sunteti de acord cu acest lucru, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre compania noastra. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 Important

In cazul optarii pentru plata online sau prin sms, procesarea datelor se face pe serverele companiilor care furnizeaza aceste servicii. TRICERO DISTRIBUTION SRL prin www.tricero.ro nu solicita si nu stocheaza date referitoare la cardul dumneavoastra.

TRICERO DISTRIBUTION SRL („TRICERO”) certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul  TRICERO va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Cookie-uri - sunt fisiere text, controlate de browser-ul de internet, care in versiunea standard este setat sa le accepte. La accesarea site-ului  TRICERO.ro, acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie in memoria PC-ului. Informatiile din cookie-uri genereaza retinerea anumitor setari / actiuni intre doua sesiuni distincte, marind astfel viteza de incarcare a paginilor la urmatoarele vizite. Sunt situatii in care poate fi retinuta adresa IP-ului de pe care se acceseaza site-ul ori cea a site-ului de referinta, daca este cazul. TRICERO.ro poate fi utilizat, in anumite limite, si fara acceptarea cookie-urilor. Aceste informatii sunt necesare pentru a oferi vizitatorilor/clientilor servicii calitative si nu vor fi vandute, instrainate sau inchiriate unei terte parti.

Pentru relatii suplimentare cu privire la modul de procesare a datelor personale va invitam sa ne contactati prin email la adresa contact@TRICERO.ro. In cazul oricaror propuneri, sugestii sau reclamatii puteti folosi formularul online destinat acestui scop.

 

14. LITIGII SI DISPOZITI FINALE

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe TRICERO sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre Client. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului Maramures. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri, odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clienti.

 

15. Politica de Retur

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la www.tricero.ro si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile calendaristice, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr. 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

 

Termenul de 14 zile calendaristice prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:

  a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator;

  b) pentru servicii, din ziua încheierii contractului;

 

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Dreptul de retur in 14 zile calendaristice se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.tricero.ro

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

 

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

 

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.tricero.ro